Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΣΔΕΝΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ...



31-7-2014
Ο πρώην Διοικητής της 98 Α.Δ.Τ.Ε. και νυν Διοικητής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, συνοδευόμενος από το Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε., Υποστράτηγο, Δημήτριο Μπίκο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, στο γραφείο του σε εθιμοτυπική, αλλά και ουσιαστική ταυτόχρονα επίσκεψη, καθώς συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Δημοτικού θεσμού, ποικίλης μορφής και αμοιβαίας ωφέλειας. Ο Στρατηγός Διοικητής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., κ. Ι. Ηλιόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και του ενεχείρησε μετάλλιο με το έμβλημα της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., για την αποτελεσματική και καρποφόρο συνεργασία του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γενικότερα, με το Στρατό στο ακριτικό νησί μας.
Ο Δήμαρχος, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Στρατηγό Διοικητή της Α.Σ.Δ.Ε.Ν. για την ευγενική αυτή επίσκεψη και για την πολλαπλή βοήθεια που προσφέρει ο Στρατός στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Λέσβου, θα προσφέρει πάντοτε κάθε δυνατή βοήθεια και αλληλεγγύη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας και τα Σώματα Ασφαλείας και του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.























http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/synantisi-voynatsoy-me-ton-dioikiti-tis-asden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com