Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Έφυγε μόνη της η θυγατέρα Πούτιν από την Ολλανδία ...




Όχι, θα… καθόταν να «σκάσει»! Μετά τις χθεσινή την "απαίτηση" του Ολλανδού δημάρχου του Βοοσότεν να απελαθεί από τη χώρα της… «τουλίπας», η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν Μαρία απλά αποφάσισε να αφήσει το πολυτελές ρετιρέ στην Ολλανδία!
Η 29χρονη Μαρία Πούτιν, παράτησε το αξίας 3.300.000 δολαρίων σπίτι της κοντά στο Άμστερνταμ, στο οποίο ζούσε με το φίλο της και έφυγε από τη μουντή και καταθλιπτική χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης, όπου το κλίμα είχε αρχίσει να γίνεται εχθρικό εναντίον της, τόσο μεταφορικά οσο και κυριολεκτικά!
«Δεν την έχουμε δει εδώ κοντά (στη γειτονιά) από τότε που έπεσε το αεροπλάνο» δήλωσε ένας γείτονας της όμορφης Μαρίας στο περιοδικό Mirror της Βρετανίας. 
Το διαμέρισμα της Μαρίας Πούτιν, το οποίο μοιράζεται με τον Ολλανδό φίλο της, απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο που απογειώθηκε η πτήση ΜΗ17 με προορισμό για Κουάλα Λουμπούρ. 
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως χθες, ο δήμαρχος του Βοοσότεν της Ολλανδίας, σε μία ραδιοφωνική του συνέντευξη ζήτησε την απέλασή της. Όμως, όταν συνειδοτοποίησε - ή του εξήγησαν - ότι το παρατράβηξε, προσπάθησε να τα μαζέψει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, λέγοντας πως «δεν ήταν σοφό αυτό που είπε».
Τόνισε ωστόσο,πως η δυσφορία του «πήγαζε από την αίσθηση της αδυναμίας να διαχειριστεί τη θλίψη από τα γεγονότα, κάτι που πολλοί θα αναγνωρίσουν». Εννέα από τους επιβαίνοντες του μοιραίου Boeing ήταν κάτοικοι του Βοοσότεν.















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com