Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

MEGA: Τέλος το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων .....




Οι περικοπές στο Mega συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν τα οικονομικά του καναλιού.
Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν να κόψουν από το πρόγραμμα το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε η Λίζα Δουκακάρου και προβάλλονταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως φαίνεται, το κύμα λιτότητας στο κανάλι ξεκίνησε με την κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας και ίσως ακολουθήσουν και άλλες περικοπές. Το Mega, είναι γεγονός ότι θέλει να κάνει ένα γενικότερο μάζεμα. Όσον αφορά στο πρόγραμμά του ενόψει της νέας σεζόν αναζητά οικονομικές, αλλά καλές παραγωγές οι οποίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και θα φέρουν και τα ανάλογα ποσοστά τηλεθέασης.













































newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com