Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Δύσκολες στιγμές για τον τερματοφύλακα της Κροατίας-Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η γυναίκα του και πλέον κρατείται σε ψυχολογική κλινική!!!



Ο βασικός τερματοφύλακας της Κροατίας είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.
Δυστυχώς ο Στίπε Πλετίκοσα έμαθε πως η γυναίκα του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την Πέμπτη και για αυτόν τον λόγο κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Κροάτης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν αποκλείεται να επιστέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του.




















http://www.makeleio.gr/?p=110366

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com