Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Υπηρεσία ψηφιακής υποβολής προτάσεων - ιδεών προς το ΓΕΣ από τα μόνιμα στελέχη ...





Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η υπηρεσία ψηφιακής υποβολής προτάσεων - ιδεών, προς το ΓΕΣ/ΔΜΠ, για θέματα Στρατιωτικού ενδιαφέροντος. Δικαιούχοι της υπηρεσίας είναι όλα τα Μόνιμα Στελέχη και Μόνιμοι Υπάλληλοι, του ΓΕΣ.
Η νέα υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στα πλαίσια της αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται στα Στελέχη, και φιλοξενείται στην Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών του κόμβου διαδικτύου του ΓΕΣ. Η ηλεκτρονική πύλη, πέραν της ανωτέρω υπηρεσίας, παρέχει πρόσβαση στις βεβαιώσεις που δικαιούνται τα Στελέχη και το Συνταξιοδοτούμενο προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπως:
α. Τις βεβαιώσεις οικονομικής ενίσχυσης, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για τους μερισματούχους του ΕΚΟΕΜΣ.
β. Τις βεβαιώσεις αποδοχών, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για το εν ενεργεία και συνταξιοδοτούμενο προσωπικό που μισθοδοτήθηκε από τον ΟΛ.ΚΕ.Σ.
γ. Τα αναλυτικά φύλλα μισθοδοσίας, του εν ενεργεία Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού, που μισθοδοτείται από το ΟΛ.ΚΕ.Σ.
Σύντομα, μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης, θα είναι διαθέσιμες και η ετήσιες βεβαιώσεις βιβλιαρίων υγείας, αρμοδιότητας ΓΕΣ/ΔΥΓ.














http://www.defenceline.gr/index.php/news/item/1590-ges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com