Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

"Κατραπακιά" του Α/ΓΕΕΘΑ από το Αγαθονήσι στους “Χαρτογιακάδες» της Αθήνας !




Κατραπακιά του Αρχηγού  ΓΕΕΘΑ από το Αγαθονήσι στους “Χαρτογιακάδες ¨ της Αθήνας !
Κάποιοι φαίνεται ότι αποφάσισαν να |(συνδιοικήσουν) το Στράτευμα απαιτώντας από τον Α/ΓΕΕΘΑ| να απαντήσει ώστε να ενημερώσουν τον λαό λέει που τους περιμένει, αν ο Στρατηγός επεξεργάζεται κάποια σχέδια με τα Επιτελεία του, για Ισοδύναμα μέτρα  μετά  την απόφαση του ΣτΕ!
Αφού επικαλούνται ανώνυμο άρθρο Ιστοσελίδας ότι δήθεν τα Γενικά Επιτελεία επεξεργάζονται σχέδια για Ισοδύναμα μέτρα προσπαθούν όχι βέβαια να ενημερωνόσουν τον Λαό που τους ακολουθεί (καλό θα ήταν να μαθαίναμε και πόσοι τους ακολουθούν και πόσοι είναι οι απόφοιτοι Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών ) για να βάλουμε και ένα τέλος στην καπήλευση Αξιωματικών ενεργών και Αποστράτων !
Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που οι γνωστοί χαρτογιακάδες (που τα άρβυλα και τη φόρμα ασκήσεων την έχουν μόνο ακουστά )καπηλεύονται μια νίκη των Αξιωματικών ή μια οργανωμένη συγκέντρωση Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σ.Α
Βέβαια τώρα αν επιθυμούν να εμφανιστούν ως πεσόντες ήρωες επιθυμώντας και στοχεύοντας την Διεθνή ή και την εγχώρια πολιτική καριέρα που ακολούθησε και γνωστή Βουλγάρα καθαρίστρια που απέκτησε και σπίτι και δουλειά λες και οι Έλληνες άνεργοι δεν περισσεύουν σε τούτον εδώ τον τόπο !
Αν όμως όσοι έχουν έχουν άμεση σχέση με το Στράτευμα δεν έχουν τις γνώσεις και περιμένουν να τους ενημερώσουν κάποιοι Γραμματείς και Φαρισαίοι είναι άξιοι της τύχης τους !
Ας αναλογιστούμε όμως γιατί η στόχευση του θεσμού του Α/ΓΕΕΘΑ Επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι γνωστά τα καθήκοντα του…και όχι του προσώπου!
Εκτός και αν έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν πιστά το πρόγραμμα συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος που κάνει λόγο για διάλυση του Στρατεύματος και της Αστυνομίας και την αντικατάσταση τους από Πολιτοφύλακες και Ομάδες πολιτών…(Τότε πάμε πάσο )
Την ώρα που οι Συνδικαλιστές των Σωματείων απαξιώνονται αφού αποδείχθηκαν ότι οδήγησαν σε ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους με τις επιλογές τους ,κατόπιν εντολών των Πολιτικών κομμάτων που μόνο την εξουσία αποζητούν με κάθε τρόπο και τίποτε άλλο …Θα είναι κρίμα το προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων να πέσουν θύματα όψιμων συνδικαλιστών ,προσωπικών και κομματικών καθαρά επιλογών κάποιων “χαρτογιακάδων”
Εμείς στηρίζουμε τις επιλογές ενός Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ που επέλεξε όταν κάποιοι του ζήτησαν να μάθουν πόσοι και ποιοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις (μιλούσαν για 15.000 απολύσεις τότε των ΕΠΟΠ αν κάποιοι δεν θυμάστε ) να επιλέξει και μιλήσει δημόσια προς όλους λέγοντας:

 «Σε εμάς δεν περισσεύει κανένας !»
  Σήμερα ακολουθώντας το γνωστό μονοπάτι ποιος ο λόγος να το αλλάξει άλλωστε τώρα έστειλε το μήνυμα μέσω twitter που επέλεξε να ενημερώσει τα στελέχη του Στρατεύματος !
 Στις Εν.Δυνάμεις δεν υπάρχει καμμια συζήτηση, εντολή ή προεργασία για κατάργηση μισθολογικών προαγωγών, ισοδύναμα, ισόποσα ή νέα μισθολόγια!
Και συνεχίζοντας αφού η αγανάκτηση περισσεύει να στείλει αυστηρό μήνυμα σε αυτούς που ονειρεύονται «συν διοικήσουν το Στράτευμα» …
Michalis Kostarakos @Kostarakos
Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να παίζει με το ηθικό κ την ηρεμία του προσωπικού γράφοντας άρθρα στηριγμένα σε ψεύδη και  μετά να υποβάλλει ¨ερωτήσεις¨












hellasforce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com