Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Στα 1.000 ευρώ το πρόστιμο για ανασφάλιστα οχήματα ...




Χιλιάδες είναι τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους. Η παράβαση είναι μεγάλη και το πρόστιμο ιδιαίτερα υψηλό.
Σύμφωνα με τον Νόμο 4261/2014 (ΦΕΚ 107,τ. Α /5.5.2014 ) όποιος συλληφθεί να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα, του επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο από 250 έως 1000 ευρώ και αφαίρεση για έξι μήνες άδειας οδήγησης, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων. Να σημειώσουμε πως μέχρι τις 5 Μαίου 2014 ίσχυε η αφαίρεση των παραπάνω για δέκα ημέρες.
Στην περίπτωση που το όχημα εμπλακεί σε τροχαία ατύχημα, εκτός από το διοικητικό πρόστιμο επιβάλλεται επίσης αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος για δύο χρόνια.














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com