Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Βαριές καταγγελίες από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά: Με έξοδα του υπουργείου Παιδείας μέσω courier "φεύγουν" προσκλήσεις υπέρ του Μώραλη ...



Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ. Δρίτσας καταγγέλλει τον υπουργό παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ότι «από το υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά».

Ο κ. Δρίτσας καλεί τον υπουργό Παιδείας «να λογοδοτήσει», καθώς «τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».

Άμεση ήταν η απάντηση από το υπουργείου το οποίο με ανακοίνωση αναφέρει πως καμία δαπάνη δεν έχει πραγματοποιηθεί από το υπουργείο Παιδείας για σκοπούς πέραν των αρμοδιοτήτων του.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας «περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για προεκλογικούς σκοπούς» "πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας. Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό."





















































newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com