Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Φάκελος με σφαίρες κι απειλές στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου---Χρυσή Αυγή: Προβοκατόρικη η απειλητική επιστολή στον Άρειο Πάγο ...





Φάκελο με τρεις σφαίρες των 7,72 εκατοστών απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη άγνωστος δράστης. 
Στο κείμενο γίνεται αναφορά στους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ο φάκελος με απειλητικό περιεχόμενο ανοίχτηκε από την ασφάλεια της εισαγγελέως. Ως αποστολέας αναφερόταν το όνομα «Αλεπουδέλης» με ευθεία παραπομπή στην καταγωγή της εισαγγελέως από τη Μυτιλήνη και η μια σελίδα του απειλητικού σημειώματος ήταν ανυπόγραφη. 
Τι γράφει το σημείωμα
«Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους, σ’ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός, είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες», έγραφε ο συντάκτης του απειλητικού σημειώματος.
Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της "καταγγέλλει τον παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη".
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει "καταδικάζουμε την αστεία προβοκάτσια με τον απειλητικό φάκελο στον Άρειο Πάγο. Διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν σταματά η ραγδαία εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής".













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com