Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ! ...

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.


Την κυβερνητική ανατροπή που δεν πέτυχε με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ευελπιστεί να επιτύχει μέσα στη συγκυβέρνηση το παρακράτος της χώρας. Ο ανασχηματισμός αποτελεί το νέο και παραδοσιακό βαθύ στόχο μέσα στο Μαξίμου. Οι ισορροπίες στα πολιτικά κόμματα στην κοινωνία επανακαθορίζονται μετά τα χθεσινά μηνύματα  και στην αναταραχή ευνοείται ο δόλος. Για αυτό και η μεγάλη βιασύνη.

Τα Υπουργεία φιλέτα είναι συγκεκριμένα και αναμένονται ομηρικές μάχες για τον έλεγχό τους. Το υπουργείο Οικονομικών αποτελεί έναν κεντρικό στόχο. Όποιος ελέγχει το χρήμα, ελέγχει και τους άλλους. Ο κ.Στουρνάρας θα επιδιωχθεί να απομακρυνθεί. Με τιμές βεβαίως. Το Υπουργείο Ανάπτυξης με τα 26 δις ευρώ του ΕΣΠΑ και πολλά άλλα προγράμματα είναι ένας λόγος για να πολεμήσεις μέχρι τέλους. Ένας συγκαταβατικός Υπουργός θα αποτελέσει το τελειωτικό πλήγμα στην ανάπτυξη που όλοι περιμένουν από τον κ.Σαμαρά. Ίσως για τελευταία φορά. Φυσικά ο πόλεμος είναι υπεράνω όλων. Έτσι ο κ.Αβραμόπουλος είναι το φαβορί για μία νέα αποχώρηση. Το Αιγαίο για το παρακράτος δεν χρειάζεται διπλωμάτες. Μόνο σκληρούς πατριώτες που θα δώσουν το νεύμα της έντασης. Μίας έντασης που θα έχει θύματα αυτή τη φορά. Ίσως τον ίδιο τον κ.Σαμαρά. 

Ό,τι δεν έδωσε η κάλπη των ευρωεκλογών και δεν προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας πρέπει να προκληθεί. Δύο χρόνια είναι πάρα πολλά για να περιμένει το παρακράτος της χώρας. Ο Πρόεδρος ίσως δώσει τη λύση λοιπόν άθελά του, με το να ορκίσει το συντομότερο την τελευταία, για κάποιους, Κυβέρνηση των κ.κ.Σαμαρά - Βενιζέλου…

http://thedayaftergr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr