Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αντίθετοι οι δικηγόροι με την εγκύκλιο Αθανασίου για τις αποδοχές ...




Στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, απέστειλε επιστολή ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Β. Αλεξανδρής, με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του για την εγκύκλιο που εξέδωσε ο κ. Αθανασίου, σχετικά με το κατώτερο ύψος των αποδοχών των έμμισθων δικηγόρων στον ιδιωτικό τομέα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΔΣΑ στην επιστολή του εκφράζει καταρχάς ερωτήματα ως προς τη σκοπιμότητα έκδοσης της εγκυκλίου του κ. Αθανασίου και αναφέρει ότι ο νέος Κώδικας Δικηγόρων ρητώς προβλέπει ότι «η ελευθέρως διαμορφούμενη αμοιβή των εμμίσθων δικηγόρων του ιδιωτικού τομέα οριοθετείται ως προς τα κατώτερα όριά της από τα εκάστοτε ισχύοντα κατώτερα όρια νόμιμων αποδοχών υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα, κατηγορίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com