Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει για αδιαφάνεια στη ΝΕΡΙΤ ...





Η Ένωση Συντακτών επισημαίνει ότι, δεν υπάρχει πρόβλεψη για συλλογικές συμβάσεις ενώ δεν τηρούνται και οι πρόνοιες της προκήρυξης που η ίδια η ΝΕΡΙΤ έχει θέσει.
Επιπλέον η ΕΣΗΕΑ καυτηριάζει την προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου της ΝΕΡΙΤ Γιώργου Προκοπάκη, ο οποίος, με αφορμή εξώδικη δήλωση και διαμαρτυρία συναδέλφων, χαρακτήρισε «αλήτες» τους δημοσιογράφους.
Πρόκειται για φρασεολογία που δυστυχώς, εντάσσεται στο κλίμα του «μαύρου» του περασμένου Ιουνίου, σημειώνει χαρακτηριστικά το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων.
Παράλληλα υπενθυμίζει στον κ. Προκοπάκη ότι το Δημόσιο δεν έχει εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. «Στους συναδέλφους οφείλονται τα δεδουλευμένα με βάση την συνολική τους προϋπηρεσία, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για τον εμπαιγμό που υφίστανται», αναφέρει  χαρακτηριστικά.




























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com