Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΧΩΡΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ !!!Πάνω από 30.000 αιτήσεις αναγνώρισης πτυχίων από Κολέγια ...




Αμέσως μετά την απόφαση για άμεση και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες αναγνώρισης των πτυχίων των δικηγόρων από κολέγια που  συνεργάζονται με πανεπιστήμια του  εξωτερικού το πράσινο φως δόθηκε για την πλήρη αναγνώριση και άλλων πτυχίων από σχολές αντίστοιχες των πολυτεχνικών όπως και άλλων ειδικοτήτων.
Μετά την απόκτηση δικαιωμάτων με τους απόφοιτους των ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και τη δυνατότητα πρόσληψης με τους τίτλους που διαθέτουν στο Δημόσιο, μέσω συμμετοχής τους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, έφερε 30.000 αιτήσεις αναγνώρισης στο Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων(πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
Η αναγνώριση των πτυχίων είναι επιβεβλημένη από την Ε.Ε. και ήταν ουσιαστικά μονόδρομος, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει άμεσα πρόβλεψη και για την αναγνώριση πτυχίων κολεγίων που συνεργάζονται με πανεπιστήμια από τρίτες χώρες, όπως για παράδειγμα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com