Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Γιουχαΐσματα και ξύλο στην επίσκεψη του Βενιζέλου στη Λάρισα ...





Με ανοιχτές τις... αγκάλες υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι Λαρισαίοι...
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφτασε στην πόλη της Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.
Κατευθυνόμενος όμως προς το ξενοδοχείο όπου θα γινόταν η συνέντευξη, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο τον περίμεναν σχολικοί φύλακες, ενώ απέναντι σχεδόν από την είσοδο του ξενοδοχείου βρίσκονταν απολυμένοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον του.
Και κάπου εκεί η άναψε η φλόγα...
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι αστυνομικοί απώθησαν τους απολυμένους εκπαιδευτικούς με συνέπεια να σημειωθεί ένταση και επεισόδια.
Τελικά η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε και στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος αναχώρησε για Τρίκαλα.





                               



                         



                           




























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com