Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κασιδιάρης: Η παράγκα Κουτζαμάνη καλύπτει τον χρηματισμό Μιχελάκη! Zητάμε την παραίτηση τους!




“Ο ψεύτης Σαμαράς έλεγε ψέματα για δήθεν μαύρα ταμεία της Χρυσής Αυγής και το μόνο που προέκυψε από την έρευνα ήταν αδιάσειστα στοιχεία για χρηματισμό του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη.
Αλλά την υπόθεση την έβαλε στο αρχείο η παράγκα της Κουτζαμάνη που όπως είπε και ο Μπαλτάκος: “Σε ποιον εισαγγελέα να πας, αφού η Κουτζαμάνη θα βάλει σε μισή ώρα την υπόθεση στο αρχείο”.
Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η Δικαιοσύνη ελέγχεται των επιόρκων και των προδοτών. Ζητάμε την παραίτησή τους και βέβαια η Κουτζαμάνη δεν θα έπρεπε να είναι ακόμα στον Άρειο Πάγο, αλλά στη φυλακή μαζί με Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και Μιχελάκη” τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης.



























http://www.makeleio.gr/?p=80791

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com