Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

“Οι στρατιωτικοί θα πάρουν στις 9 Μαίου πίσω τα λεφτά τους”!!! Τάδε έφη Μαρία Σπυράκη !!!





Άλλο δημοσιογράφος κι άλλο πολιτικός κυρία Σπυράκη. Με το γνωστό …αποφασιστικό ύφος η κυρία Μαρία Σπυράκη που το βράδυ μετέδιδε τα νέα του Μαξίμου και το πρωί ήταν στο ευρωψηφοδελτιό της, βγήκε στο Strar και στην Πόπη Τσαπανίδου και μας γέμισε πυροτεχνήματα. Αλλά επειδή δεν μπορεί να ελέγξει ακόμη τι λέει είπε και το εκπληκτικό το οποίο θα το ακούσουν οι στρατιωτικοί και είναι βέβαιο ότι …θα την σταυρώσουν.
Είπε λοιπόν ότι το πλεόνασμα προήλθε από τον κόσμο που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του “όπως οι ένστολοι που όμως είδαν αποτέλεσμα και θα πάνε στις 9 Μαίου στο ταμείο να πάρουν τα λεφτά τους”!!! Φθάνουν τρία θαυμαστικά;
Η κυρία Σπυράκη δεν έχει ακούσει πόσα λεφτά πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά από τις τσέπες των στρατιωτικών . Ούτε έχει πάρει μυρουδιά ότι το 500άρικο θα το πάρουν επί της ουσίας λίγοι ,ανύπαντροι και χωρίς παιδιά. Γκάφα μεγαλειώδης …

























http://armynews.gr/?p=19607

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com