Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ενα παρακρατικό κτύπημα στην υπηρεσία του συστήματος ...

To "μακρύ χέρι" της άλλης όψης του που εκτρέφει το σύστημα για τις "ειδικές αποστολές", το παρακράτος, έκανε για άλλη μια φορά την εμφάνισή του, όλως "τυχαίως" εκεί ακριβώς όπου το χρειάζεται το συστημα για να συσπειρώσει τους φοβισμένους πολίτες.
Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές και μία ημέρα πριν από την επίσκεψη της - μισητής στην Ελλάδα - Γερμανίδας καγκελαρίου Α.Μέρκελ κατά της οποίας ετοιμαζόντουσαν αύριο πολλές εκδηλώσεις αποδοκιμασίας.
Το παρακράτος του συστήματος λειτούργησε πολύ μεθοδικά εν προκειμένω: Καθώς είχαν σαρωθεί όλοι οι τρομοκρατικοί πυρήνες με σκληρή δουλειά των στελεχών της αστυνομίας των ετών 2008-2012, άρχισε εν σνεχεία να τους αφήνει ... ελεύθερους!
Η Ελλάδα αποτελεί την μοναδική χώρα στον πλανήτη που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει αφήσει ελεύθερους επικίνδυνους τρομοκράτες.
Πρώτα άφησε τους Ρούπα, Μαζιώτη λόγω παρέλευσης του 18μήνου, και αργότερα "ελευθέρωσε" ως αδειούχο τον Χρ.Ξηρό. Είναι μια παγκόσμια "πρωτιά" που σίγουρα θα γραφτεί κάποτε και στο βιβλίο Γκίνες.
Τυχαίο, προφανώς, ότι μόλις το κράτος έβαλε στην φυλακή αρχηγό, βουλευτές και στελέχη νόμιμου εκλεγμένου στη Βουλή κόμματος, του Λαϊκού Συνδέσμου, εν συνεχεία ήρθε το παρακράτος και εκτέλεσε τα δύο στελέχη του κόμματος; Και στην φυλακή και στον "άλλο κόσμο" όσοι δεν είναι αρεστοί στο σύστημα. Εύκολο και αποτελεσματικό...
Να σημειώσουμε κάτι που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό: Στο κάποτε συντηρητικό δικαστικό σώμα έχει σημειωθεί εκτεταμένη "διείσδυση" της Αριστεράς τα τελευταία 15-20 χρόνια με την πλειοψηφία αυτή την στιγμή των νέων δικαστών και συνεπώς των δικαστικών συμβουλίων, ηλικίας μέχρι 45 ετών να ανήκουν σε μια γενιά που απέχει πολύ από τα ήθη και τις αντιλήψεις προγενέστερων γενεών δικαστών με ότι αυτό συνεπάγεται στην αντιμετώπιση ζητημάτων όπως το αν δίνονται άδειες ή να αποφυλακίζονται τρομοκράτες...
Περιττό να πούμε ότι η σημερινή ενέργεια τρομοκράτησης της κοινωνίας, διευκολύνει να ενταθεί η καταστολή, και να δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες συνθήκες ελέγχου των πολιτών "για το καλο τους", που θα τον δέχονται αδιαμαρτύρητα.
Έτσι λοιπόν θα πρέπει να πιστέψουμε για άλλη μια φορά ότι τρομοκράτες «χτύπησαν» ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας με 75 κιλά ΤΝΤ. Τα είχαν τοποθετήσει σε αυτοκίνητο και λίγο έλειψε να ανατινάξουν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της πρωτεύουσας, στην οδό Αμερικής, μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου,  έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Πέραν του ότι μιλάμε για μια περιοχή που παρακολουθείτε τόσο στενά από κάμερες που θα εκπλαγείτε με το πόσες λεπτομέρειες της ζωή σας δίνεται καθημερινά, όσοι περνάτε λόγω δουλειάς από το κέντρο.
Και όμως μας λένε ότι 75 κιλά δυναμίτιδας έκαναν την βολτα τους στον κέντρο, και ανατινάχθηκαν χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς. Μόνο η ποσότητα για να συγκεντρωθεί απαιτεί πολύ μεγάλο χρόνο, και αφήνει "ίχνη" στην "αγορά" η αναζήτησή τους.
Εάν το σύστημα ήθελε, δεν θα υπήρχε κανείς από όλους αυτούς, αυτοί υπάρχουν γιατι το σύστημα τους θέλει, κανουν την βρώμικη δουλειά, και το κρατάνε ζωντανό. Εάν ποτέ αυτονομηθούν και θεωρήσουν ότι μπορούν να σηκώσουν δικιά τους "μπαντιέρα" αυτόμάτως "δίνονται" στεγνα στις Αρχές.


defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr