Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δείτε τους "unisex" κοιτώνες του Νορβηγικού στρατού - ΒΙΝΤΕΟ ...



Οι φαντάροι στην στρατιωτική βάση του Βαρανγκερ, στην αρκτική, βόρεια της Νορβηγίας, ξύπνησαν για την πρωινή τους εκπαίδευση στη χιονισμένη βάση για άλλη μια φορά. 
Αυτο που διαφέρει στην συγκεκριμένη στρατιωτική βάση ειναι οτι στην περίπτωση τους η βάση ειναι η μόνη στρατιωτική βάση στην Νορβηγία όπου άνδρες και γυναίκες κοιμούνται στον ίδιο κοιτώνα. 

Η έρευνα πραγματοποιείται απο το Κέντρο Πληροφόρησης για την έρευνα των φύλων στην Νορβηγία. Το αποτέλεσμα της έκθεσης ειναι οτι οι unisex κοιτώνες καταρρίπτουν τα στερεότυπα γύρω απο το φύλο και όπως αναφέρει η 19χρονη Ελίνα "δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα στην συγκατοίκηση με τα αγόρια". Μικρά ζητήματα όπως η αλλαγή των εσώρουχων γίνεται πολύ ευκολα κάτω απο το πάπλωμα! 


Αξιωματικοί στη βάση επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα της έκθεσης, ότι δηλαδή το ηθικό στις μεικτές ομάδες ηταν ανεβασμένο και οτι η σεξουαλική παρενόχληση μειωμένη. Ο 19χρονος δόκιμος Ματίας, από την ανατολική πόλη Elverum, δήλωσε οτι δεν εχουν αναπτυχθεί ρομαντίκες σχέσεις ή σεξουαλικές σχέσεις και οτι ειναι απλά "στρατιώτες" 

Η βάση στη Νότια Varanger έχει περίπου 500 φαντάρους , εκ των οποίων 15 είναι γυναίκες εθελοντές . Η βάση βρίσκεται κοντά στην πόλη Kirkenes στο νομό Finnmark και ευθύνεται για τη φύλαξη των συνόρων Σένγκεν της Νορβηγίας με τη Ρωσία .




































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com