Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω της απεργίας ...






Δυσκολίες στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη όσοι θέλουν να κινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω της συμμετοχής εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη απεργία τηςΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ.
Τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα τραβήξουν χειρόφρενο όλη τη μέρα. Η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του μετρό, του οποίου οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Ακόμη, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια των τρένων.
Στη γενική απεργία θα συμμετάσχουν με στάση εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.
Κανονικά θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, καθώς το προσωπικό τους παραμένει επιστρατευμένο.
Στις εναέριες μετακινήσεις, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και αρχικά είχαν δηλώσει την πρόθεσή τους ότι να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μεταφορών Μιχ. Χρυσοχοΐδη, αποφάσισαν τελικά να μη συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com