Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

“Χάσμα ναυάρχων” και …μικροψυχίες !!!

Αγεφύρωτο το χάσμα που έχει προκληθεί μεταξύ του Επίτιμου Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη και τουν νυν αρχηγού Βαγγέλη Αποστολάκη. Χάσμα που προκάλεσαν οι κρίσεις στο ναυτικό με την αποστρατεία δυο αξιωματικών που ο Χρηστίδης εκτιμούσε ιδιαίτερα. Από που φαίνεται το χάσμα; Και από λεπτομέρειες που κάποιοι τις προσέχουν.
Οι Γάλλοι βράβευσαν την Παρασκευή τον Χρηστίδη αλλά και τον αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Χρίστο Βαϊτση. Για τον μεν Βαίτση που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον αρχηγό τη αεροπορίας τον Τουρνά, το ΓΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για την βράβευσή του. Το ΓΕΝ…τσιμουδιά κι ας ήταν στην βράβευση και ο αρχηγός ο Αποστολάκης. Μικροψυχίες λένε κάποιοι. Τις οποίες για να είμαστε και δίκαιοι δεν θα πρέπει να τις χρεώνεται αποκλειστικά ο Αποστολάκης αλλά κάποιοι από τους γύρω του.

http://armynews.gr/?p=19554

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr