Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ.....Γερμανικό πλοίο υποκλοπών κατέπλευσε στη Ρόδο με πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών (εικόνες) ...





To Γερμανικό πολεμικό πλοίο υποκλοπών και συλλογής πληροφοριών Αlster A50 κατέπλευσε στη Ρόδο και αγκυροβόλησε στην Ακαντιά. Το πλοίο θα παραμείνει στο νησί για τέσσερις μέρες.
Φτάνει τα 83 μέτρα μήκος και τα 14 μέτρα πλάτος και έχει πλήρωμα περίπου 40 άτομα, Γερμανούς ναύτες, αλλά και ειδικούς από τις Γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Οπως αναφέρει και το rodiaki.gr, το γερμανικό πλοίο βρίσκεται στο Αιγαίο στο πλαίσιο της αποστολής του στη Μεσόγειο.
Διαθέτει υπερσύγχρονα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, που το καθιστούν σημαντικό για τις αποστολές που αναλαμβάνει σε νευραλγικές περιοχές και δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχει στις σημαντικότερες αποστολές που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ευρώπη.
Στις 12 Απριλίου θα βρίσκεται στη Ρόδο και το Βρετανικό καταδρομικό HMS Diamond το οποίο μάλιστα θα παραμείνει στο νησί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, από ό,τι συνηθίζεται για πολεμικά πλοία.



































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com