Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κασιδιάρης: Γιατί πήγα στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ. ...



Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξηγεί γιατί επέλεξε να παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Λειτουργία στον ιερό ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών που βρίσκεται στο χώρο του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, κοντά στη Σχολή της Αστυνομίας και τονίζει πως όντως υπήρξε μια σχετική αναστάτωση όταν έφθασε στην εκκλησία.
«Επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται πρέπει να σας πω ότι εγώ επέλεξα να κάνω Ανάσταση στην συγκεκριμένη εκκλησία διότι εκεί, στο 7ο δημοτικό διαμέρισμα, είναι η εκλογική μου περιφέρεια μιας και είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επίσης είναι πολύ κοντά στο πολιτικό μου γραφείο καθώς και στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος» είπε ο κ.Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «Κατά τον ίδιο τρόπο βρέθηκα τις προηγούμενες ημέρες και σε άλλες εκκλησίες του Δήμου Αθηναίων όπως για παράδειγμα στον Άγιο Παύλο, στον Άγιο Λουκά, την Μεγάλη Παρασκευή στον Άγιο Παντελεήμονα, έτσι την Ανάσταση επέλεξα να πάω στον ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξεκαθαρίζει ότι η επιλογή του να βρίσκεται στον συγκεκριμένο ναό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αστυνομία, πλην όμως, επιβεβαιώνει πως υπήρξε μια σχετική αναστάτωση χωρίς όμως να πάρει άλλου είδους διαστάσεις:
«Η αλήθεια είναι πως όταν πήγα υπήρξε μια κινητικότητα από την πλευρά των αστυνομικών που παραβρίσκονταν στην εκκλησία. Είναι δίπλα η σχολή αξιωματικών και όπως αντιλαμβάνεστε πηγαίνουν αρκετοί αστυνομικοί. Όμως ειλικρινά δεν γνωρίζω αν αυτή η αναστάτωση είχε να κάνει με το πρόσωπό μου. Δεν νομίζω να με θεωρούν τρομοκράτη. Μετά από όσα έγιναν και μετά τις σκευωρίες εναντίον μου που κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, ε δεν νομίζω να με θεωρούν τρομοκράτη».
Όπως λέει ο κ. Κασιδιάρης του προκάλεσε εντύπωση πως από τη Λειτουργία αποχώρησε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. «Όμως και πάλι σας λέω δεν ξέρω αν ο άνθρωπος έφυγε επειδή πήγα εγώ. Μπορεί να είχε κάποια υποχρέωση. Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του ευχηθώ καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα».
Πάντως, ο κ. Κασιδιάρης παρέμεινε ατάραχος καθ' όλη τη διάρκεια της Λειτουργίας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς κατοίκους της περιοχής με τους οποίους αντάλλαξε ευχές σε πολύ θερμό κλίμα.







































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com