Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

‘Ερχεται “σφαλιάρα” στις προαγωγές με ρυθμίσεις εμπνεύσεως ΓΕΕΘΑ .....




Ποια είναι η τελευταία “αποστολή” του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου πριν βγάλει τη στολή και πάει για άλλη καριέρα; Να περάσει αλλαγές και στις προαγωγές των αξιωματικών οι οποίες όπως λένε όσοι έχουν πάρει μυρουδιά τι ετοιμάζεται θα τους πάνε πίσω…στο 1955.
Οι αλλαγές θα παρουσιασθούν μετά από το καλοκαίρι ,λίγο δηλαδή πριν την ολοκλήρωση της θητείας Κωσταράκου στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ που στους στρατιωτικούς σίγουρα …θα μείνει αξέχαστη από τα καλά που είδαν. Μετά λοιπόν από το “τσεκούρι” που έπεσε στους μισθούς τους τώρα θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αλλαγές στον νόμο περί προαγωγών ο οποίος σε γενικές γραμμές θα προβλέπει μαχαίρι στις “πρόωρες” συνταξιοδοτήσεις, που βέβαια δεν είναι πρόωρες αφού οι στρατιωτικοί “μετράνε” υπηρεσία από την είσοδό τους στις σχολές.
Το επιτελείο Κωσταράκου κινείται με απόλυτη μυστικότητα αφού πλέον ο ίδιος δεν εμπιστεύεται κανέναν παρά μόνο τον ειδικό γραμματέα του Πενταγώνου Αντώνη Οικονόμου, για τον οποίο ξέρει ότι και ο Αβραμόπουλος να αλλάξει υπουργείο σε περίπτωση ανασχηματισμού, θα παραμείνει στο Πεντάγωνο.
Ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ είναι ο ιδανικός για να περάσει επώδυνα μέτρα για τους στρατιωτικούς και στο θέμα των προαγωγών τους. Ξέρει και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει στρατιωτικός που να λέει καλή κουβέντα για τον ίδιο! Άρα δεν έχει να “μετρήσει” κανένα επιπλέον κόστος. Θα δούμε λοιπόν μέχρι που θα το φθάσει …



































http://armynews.gr/?p=20387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com