Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

"Βαθύ λαρύγγι" - στρατιωτικός "οδηγεί" τους Εισαγγελείς σε άνοιγμα λογαριασμών ...20ετίας ...Οι δικαστικές αρχές που ερευνούν τα εξοπλιστικά έχουν συντάξει κατάλογο με στρατιωτικούς οι οποίοι την τελευταία 20ετία συμμετειχαν σε επιτροπές αξιολόγησης οπλικών συστημάτων ή σε άλλες υπηρεσίες που είχαν σχέση με αγορές. Ο κατάλογος είναι αρκετά μεγάλος,περιλαμβάνει ονόματα αξιωματικών που έχουν υπηρετήσει και σε “πράσινους” αλλά και σε “γαλάζιους” και συντάχθηκε με πολύ καλή πληροφόρηση σ΄ ότι έχει να κάνει την “στόχευση” .

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για “βαθύ λαρύγγι” που φοράει ή φορούσε μέχρι πρόσφατα στολή . Ο πληροφοριοδότης της εισαγγελίας φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι που παίχτηκε. Αυτό προκύπτει από τα όσα αναφέρονται σε έγγραφα εισαγγελέων οι οποίοι ζητούν πιεστικά διευκρινήσεις και στοιχεία για εξοπλιστικά προγράμματα. Ο τρόπος με τον οποίο είναι γραμμένα ερωτήματα δείχνουν ότι οι εισαγγελείς έχουν γνώση και των απαντήσεων από το “βαθύ λαρύγγι” τους και αναζητούν απλά στοιχεία που θα “δέσουν” κόσμο.

Οι στρατιωτικοί που δεν ήταν και δεν είναι υποχρεωμένοι να καταθέτουν πόθεν έσχες, θα ελεχθούν σ΄ ότι έχει να κάνει με το επίπεδο διαβίωσής τους και μέσω των κινήσεων των τραπεζικών τους λογαριασμών. Κι όχι μόνο στρατιωτικοί αλλά και κάποιοι στενότατοι συνεργάτες υπουργών Εθνικής Άμυνας. 
Πολυτελή αυτοκίνητα ,τζιπ και “κουπέ” αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αγορές σπιτιών , πολυτελή διαβίωση, ταξίδια και διακοπές σε ακριβά κυκλαδονήσια αλλά και στο εξωτερικό θα “ξετιναχθουν”. Τα περισσότερα απ΄ όλα αυτά τα στοιχεία είναι στην διάθεση των δικαστικών αρχών και οι ελεγχόμενοι θα κληθούν να εξηγήσουν το “πόθεν”. 

Γιατί επικεντρώνουν πάλι το ενδιαφέρον τους σε “στρατιωτικούς στόχους”; Είναι σίγουρα οι πιο ευάλωτοι. Και ταυτόχρονα ελπίζουν ότι κάποιοι απ΄ αυτούς θα δεχτούν αν βοηθήσουν για να πάνε ψηλότερα. 

Για να το δούμε…
onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr