Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το Ποτάμι θέλει να παρασύρει τα δημόσια ΑΕΙ- Τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων ....





Ο επικεφαλής «του Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, θέλει να παρασύρει στο πέρασμα του και τα δημόσια Πανεπιστήμια! Σε ομιλία του τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων λέγοντας ότι πρότεινε από την πρώτη στιγμή την ενίσχυση των κρατικών πανεπιστημίων και τη δημιουργία μη κρατικών γιατί, όπως εξήγησε, «δεν πρέπει κάποιοι άνθρωποι να  φεύγουν σε άλλες χώρες στην αναζήτηση σπουδών».
Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι περίπου 30.000 νέοι Έλληνες σπουδάζουν σήμερα στο εξωτερικό και τόνισε την ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα να ιδρυθούν στη Ελλάδα «μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου».
«Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας τους Άγγλους και τα αγγλικά πανεπιστήμια; Τι είναι αριστερό, το ένα ή το άλλο», διερωτήθηκε.
Μάλιστα όπως είπε, ο επικεφαλής του...Αμαζονίου, μη κρατικά πανεπιστήμια υπάρχουν ακόμα και στην Αλβανία. Σε επίσκεψη του στην περιοχή, συνάντησε Έλληνες φοιτητές, όπου επειδή δεν τα κατάφεραν στην Ελλάδα, επέλεξαν Αλβανικά πανεπιστήμια, καθώς είναι πιο φτηνές οι σπουδές εκεί.



























































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com