Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ – Ματθαιόπουλος: Άμεση αναβάθμιση του Πολεμικού Ναυτικού και χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ ...




Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για την τροπολογία παραλαβής υποβρυχίων του πολεμικού Ναυτικού.Προτεραιότητα για την Χρυσή Αυγή είναι το Έθνος, η Εθνική ασφάλεια και κυριαρχία της χώρας, τα οποία έχουν καταργηθεί από τα μνημόνια.
Ζήτησε την άμεση αναβάθμιση του Πολεμικού Ναυτικού και την χάραξη και οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Ελλάδας. Κατήγγειλε για ακόμη μια φορά το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τους εμπλεκόμενους βουλευτές και πολιτικούς παράγοντες οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν διαπράξει εγκλήματα και βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Κλείνοντας επισήμανε για ακόμη μια φορά τον χρηματισμό του υπουργού του Σαμαρά, Μιχελάκη από γνωστό εφοπλιστή ο οποίος σύμφωνα με την ΝΔ “χρημάτιζε την Χρυσή Αυγή” και αποδείχθηκε το αντίθετο.














http://www.makeleio.gr/?p=81070

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com