Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νωρίτερα από το 8μηνο η καταβολή εφάπαξ στο ΠΝ - Δείτε αποφάσεις που υπέγραψε ο ΥΦΕΘΑ ...




Θετική κίνηση από τη ΠΝ για να ενισχυθεί ο Ειδικός Λογαριασμός Αλληλοβοηθείας Ναυτικού (εφάπαξ του προσωπικού) και να εξυπηρετούνται οι αποστρατευόμενοι λαμβάνοντας το εφάπαξ τους σχετικά νωρίτερα.

Η καθυστέρηση σήμερα έχει ξεπεράσει το 8μηνο και υπάρχει σοβαρότατο θέμα βιοποριστικότητας αφού ήδη καθυστερεί υπέρμετρα και η έκδοση συντάξεως από το ΓΛΚ.

Συνέπεια του PSI των υγειών λογαριασμών από τις κρατήσεις των μελών του ΠΝ και ΛΣ έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα ρευστότητας στο Μετοχικό Ταμείο αλλά και σε όλους τους Ειδικούς Λογαριασμούς.
Με τις παρακάτω αποφάσεις που υπέγραψε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης μεταφέρονται ποσά από τους ΕΛΧΑΟΣ και ΕΛΧΑΟΙΑ στον ΕΛΟΑΝ με την υποχρέωση να επαναμεταφερθούν μέσα στην 5ετία στους αρχικούς λογαριασμούς.



















































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com