Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Απεριόριστες δαπάνες για την MIT ...Δικαίωμα πραγματοποίησης ''απεριόριστων'' δαπανών θεσπίστηκε για τη MIT ! Μερίδα του τουρκικού τύπου γράφει  για νέο διάταγμα του Υπουργικού Συμβουλίου της Τουρκίας με το οποίο καθιερώνεται η αύξηση των ορίων των απευθείας δαπανών της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ). 

Η εφημερίδα  Μilliyet  σχολιάζει ειδικότερα ότι με τη νέα ρύθμιση δε θα υπάρχει ανάγκη για διενέργεια διαγωνισμών προκειμένου για προμήθειες της ΜΙΤ.

Στην εφημερίδα. Zaman διατυπώνονται ανησυχίες ότι η νέα διάταξη θα μπορούσε να μετατρέψει την Τουρκία σε «κράτος πληροφοριών».


οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr