Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"MEGA" φιάσκο με την δήθεν ανεξαρτητοποίηση του E.Mπούκουρα ...




Διαψεύδει και ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας και το κόμμα του, ο Λαϊκός Σύνδεσμος τα ψεύδη που μετέδωσε το MEGA σχετικά με την δήθεων "ανεξαρτητοποίηση" του προφυλακισμένου της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιου Μπούκουρα, διαβάζοντας μάλιστα τη σχετική επιστολή.
Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή, ασκώντας παράλληλα επίθεση κατά του καναλιού, αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
«Η ψευδής και κακοήθης είδηση που μετέδωσε πριν λίγο το Μέγκα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα περί ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Μπούκουρα αποδεικνύει τον τρόμο και τον παροξυσμό του συστήματος που έχει μεταχειριστεί κάθε παράνομο μέσο, αλλά δεν μπορεί να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση».
Διαψεύδει και ο δικηγόρος του Ευστάθιου Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, την πληροφορία που μετέδωσε το Mega, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ανεξαρτητοποιείται.
Ο Α. Κούγιας αναφέρει σε δελτίο Τύπου του:
«Πληροφορηθήκαμε από τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και από διάφορους πολιτικούς και δικαστικούς συντάκτες ότι κυκλοφορεί η είδηση, ότι δήθεν ο εντολέας του γραφείου μας Ευστάθιος Μπούκουρας απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.
Η είδηση δεν είναι αληθής. Ο κύριος Μπούκουρας, παρά το ότι αντιμετωπίζει μία αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία και παρά το ότι γίνεται απόπειρα, για να του ασκηθεί δίωξη για μια ανύπαρκτη ουσιαστικά και νομικά κατηγορία της δήθεν διακεκριμένης κατοχής όπλων, γιατί κατείχε, όπως και άλλοι περίπου διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, μια κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια, δεν έχει αποστείλει ποτέ επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.
Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.
Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι από όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής, για να αποκομίσει οφέλη.
Τόσο εμείς οι συνήγοροί του όσο και ο ίδιος σεβόμαστε τους Θεσμούς και δεν τους χρησιμοποιούμε, αλλά, το κυριότερο απ' όλα, δεν τους ταπεινώνουμε».


















































defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com