Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

600 επισκέψεις σε νοσοκομείο κοστίζει κάθε διέλευση αεροσκάφους στην παρέλαση!!!




Θα έχετε καταλάβει από χθες ότι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα έχουμε και αεροπλάνα και άρματα. Από χθες μαχητικά πετάνε πάνω από την Αθήνα για να κάνουν δοκιμές. Να θυμάστε ότι κάθε μαχητικό που βλέπετε αντιστοιχεί με …600 επισκέψεις σε γιατρό με τα 25 ευρώ που θέλει ο Άδωνις να βάλει “εισιτήριο” στα νοσοκομεία! Γιατί κάθε ώρα πτήσης μαχητικού κατά μέσο όρο κοστίζει 15.000 ευρώ!
Αλλά φαίνεται ότι στην κυβέρνηση έχουν πειστεί ότι είμαστε ιθαγενείς και μας αρέσουν τα καθρεφτάκια!
Και καλά οι πολιτικοί. Οι στρατιωτικοί στα υψηλά κλιμάκια στόμα δεν έχουν να μιλήσουν; Και ας μην πουν για τα νοσοκομεία που γράφουμε; Τις ελλείψεις που έχουν οι μονάδες τους -και στην αεροπορία- δεν τις ξέρουν; Δεν τολμούν να τις πουν; Καλές οι παρελάσεις και οι διελεύσεις αεροσκαφών αλλά όταν έχεις λεφτά και ανταλλακτικά για να έχεις όλα τα αεροπλάνα έτοιμα για όλα.































































http://armynews.gr/?p=18168

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com