Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

“Καντήλια” στο Πεντάγωνο για τις δηλώσεις Σαμαρά για πλεόνασμα και στρατό!




Στα “κάγκελα” οι στρατιωτικοί και τα σώματα ασφαλείας μετά από τις δηλώσεις Σαμαρά για το πλεόνασμα. Η φράση του ότι θα πάρουν αλλά με περιουσιακά και οικονομικά κριτήρια έχει ανάψει φωτιές στο Πεντάγωνο όπου πολλοί αξιωματικοί έχουν αρχίσει …να παίρνουν χάπια! Φανταστείτε δηλαδή τι γίνεται στον Έβρο και στα νησιά.
Τα 500 εκατομμύρια που ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν σε συνταξιούχους και ένστολους δεν φθάνουν ούτε …για ζήτω και προφανώς άρχισαν …οι εκπτώσεις. Μόνο που οι στρατιωτικοί άλλα περίμεναν γιατί άλλα τους είχαν πει.
Συμπέρασμα; Όπως έχουμε ξαναγράψει το “φούμο” που έρχεται από το χώρο του στρατεύματος θα είναι ανεπανάληπτο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που γίνονται από οικονομικους του Πενταγώνου οι μόνοι που μπορεί κάτι να πάρουν είναι οι ΕΠΟΠ! 














































http://armynews.gr/?p=18212

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com