Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ...



Αναβρασμός επικρατεί από το πρωί έξω και μέσα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής πρώην Λοιμωδών στην Αγία Βαρβάρα μετά την απόφαση των αρμοδίων να το μετατρέψουν σε Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών.

Η εμφάνιση σκαπτικού μηχανήματος στην είσοδο του νοσοκομείου και η έναρξη εργασιών για τη διαμόρφωση του χώρου προκάλεσε ένταση. Η επέμβαση κατοίκων και τοπικών παραγόντων ήταν άμεση, με το όχημα να απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από εξαγριωμένους πολίτες, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στην περιοχή.

«Τα απαράδεκτα κυβερνητικά σχέδια και οι μεθοδεύσεις φαίνεται ότι μπαίνουν σε εφαρμογή στο Νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα". Ας καταλάβουν λοιπόν ότι ξεκάθαρα λέμε "ΌΧΙ στη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης στην πόλη μας". Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας να έρθουν ΤΩΡΑ στο νοσοκομείο, ώστε να προστατέψουμε την πόλη μας και τις ζωές μας. Ας τους γίνει κατανοητό. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν» δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης.

















Πηγή: periodiko.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com