Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

26-3-2014--ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ 98 Α.Δ.Τ.Ε.




Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της 98 ΑΔΤΕ από τον Υποστράτηγο Δημήτριο Μήττα, στο νεοτοποθετηθέντα Διοικητή Υποστράτηγο Δημήτριο Μπίκο.ΠΑΡΩΝ  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ι. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ.

Ο Υποστράτηγος Δημήτριος Μπίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1983 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού και το 1984 επελέγη ως στέλεχος Ειδικών Δυνάμεων. Έχει φοιτήσει σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία Πεζικού και Ειδικών Δυνάμεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι σε ενέργεια Αλεξιπτωτιστής Ελευθέρας Πτώσεως. Έχει υπηρετήσει στις περισσότερες Μοίρες Καταδρομών και Αλεξιπτωτιστών καθώς και ως επιτελής σε επιχειρησιακούς σχηματισμούς Ειδικών Δυνάμεων.







-



















 See more at: http://www.radiolesvosnews.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/item/7532-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-98-%CE%B1%CE%B4%CF%84%CE%B5-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF#sthash.fjJ9JVio.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com