Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ.....Τουρκική κορβέτα επί 8 ώρες σε ελληνικά νερά μέχρι Καφηρέα και με τους S - 300 ...στη θάλασσα ...



Νέα προκληση των Τούρκων στο Αιγαίο. Κορβέτα έφθασε μέχρι τον Καφηρέα την ίδια περίπου ώρα που αρματαγωγό του ΠΝ είχε αποπλεύσει από τον Ναύσταθμο μεταφέροντας τους S - 300 στην Κρήτη. Η τουρκική κορβέτα παρέμεινε σε ελληνικά χωρικά ύδατα πάνω από οκτώ ώρες!

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ “η τουρκική κορβέτα «BANDIRMA», προερχόμενη από ανατολική Μεσόγειο, εισήλθε την 26η Μαρτίου την 09:45 και πραγματοποίησε πλου εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων στο Νοτιοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο. Το εν λόγω πλοίο εξήλθε των Εθνικών Χωρικών Υδάτων διερχόμενο από το στενό Καφηρέα την 27η Μαρτίου την 04:30 κινούμενο με πορεία βορειοανατολική.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το εν λόγω πολεμικό πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του πλου του”.





































onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com