Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Καλό ταξίδι, Υπουργέ" – Η Λάρνακα δέχθηκε στο χώμα της τον Τάσο Μητσόπουλο (ΦΩΤΟ)...




13.31 Στο πλευρό της μητέρας του θα ταφεί ο Τάσος Μητσόπουλος...

13.28 μ.μ.
Μόλις εισήλθε στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου η σορός του εκλιπόντος Υπουργού, συνοδεία πομπής.

13.09 μ.μ.Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία. Το φέρετρο με τη σορό του Τάσου Μητσόπουλου βγαίνει από την εκκλησία και μεταφέρεται στο παρακείμενο κοιμητήριο όπου και θα γίνει η ταφή.

13.05 μ.μ.
Με ένα σύντομο μήνυμα αποχαιρέτησε η Χαρά Μητσοπούλου τον πατέρα της εκ μέρους όλης της οικογένειας.

12.44 μ.μ.
Συντετριμμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εκφωνεί τον επικήδειο λόγο για τον Τάσο Μητσόπουλο. 

11.59 π.μ.
Αρχίζει η εξόδιος ακολουθία.

11.53 π.μ.
Μόλις κατέφτασε στην εκκλησία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο για τον Τάσο Μητσόπουλο. Συνοδεύεται από την Πρώτη Κυρία της χώρας, Άντρη Αναστασιάδη.



11.40 π.μ.
Παρόντες ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και βουλευτές. 




11.37 π.μ.
Εκπροσωπώντας την ελληνική Κυβέρνηση, κατέφτασε στο ιερό ναό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Δμητρης Αβραμόπουλος.Μαζί του και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας (ΓΕΕΘΑ) Μιχαήλ Κωσταράκος. Οι δύο αξιωματούχοι συνοδεύονται από τον ΥΠΕΣ -και εκτελών χρέη ΥΠΑΜ- Σωκράτη Χάσικο. 



11.26 π.μ. 
Πριν λίγο αφίχθη στην εκκλησία και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

11.24 π.μ.
Το αδιαχώρητο γίνεται εντός του ναού του Αγ. Γεωργίου Κοντού. Εξω, ο κόσμος συνεχίζει να συρρέει και να συγκεντρώνεται στο προαύλιο της Εκκλησίας για το ύστατο χαίρε.






11.14 π.μ.
Στην εκκλησία και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για να συλληπηθεί την οικογένεια του Υπουργού. Μαζί του και μέλη του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος. 

11.10 π.μ.
Νωρίτερα, σε έκτακτη συνεδρία της, απέτισε φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Υπουργό Άμυνας η κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργο Βαρνάβα απεύθυνε μήνυμα για το τραγικό γεγονός.

10.50 π.μ.
Η σορός βρίσκεται μέσα στην της εκκλησία. Ασφυκτικά γεμάτος ο ναός από κόσμο που δίνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τάσου Μητσόπουλου. 




10.35 π.μ. 
Στρατιωτικό άγημα μεταφέρει στα χέρια το φέρετρο. Χειροκροτήματα από τον συγκεντρωμένο κόσμο. 





10:25 π.μ.
Εισέρχεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ο κιλλίβαντας πυροβόλου που μεταφέρει τη σορό του Τάσου Μητσόπουλου. 



10:15 
Εντός λίγων λεπτών φτάνει το φέρετρο με τη σορό του εκλιπόντος ΥΠΑΜ, συνοδεία των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

Νωρίτερα…Συγκλονισμένη η πόλη της Λάρνακας ετοιμάζεται να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Τάσο Μητσόπουλο. Ήδη οι πρώτες τροχαίες διευθετήσεις παρά τον κυκλικό κόμβο του ΓΣΖ έχουν ξεκινήσει και πλησιάζοντας η ώρα για την εξόδιο ακολουθία οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή.

Στις 11 π.μ. θα κλείσουν και τα σχολεία στην πόλη της Λάρνακας για να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές και πολίτες να παρευρεθούν στην κηδεία.

Η πόλη που αγάπησε ο Τάσος Μητσόπουλος θα δεχθεί στο χώμα της τον εκλιπόντα Υπουργό Άμυνας. Η πόλη για την οποία εργάστηκε άοκνα ως βουλευτής για δύο θητείες αλλά και από τον υπουργικό του θώκο στο Συγκοινωνιών και Έργων, προκειμένου να τη δει να προοδεύει.

Στα σημαντικότερα έργα, στα οποία ο Τάσος Μητσόπουλος συνέβαλε τα μέγιστα για να υλοποιηθούν, περιλαμβάνονται η ανακατασκευή της παραλιακής οδού Πιαλέ Πασά, η επέκταση της λεωφόρου Γεώργιου Χριστοδουλίδη, αλλά και το έργο της επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Μάλιστα στις 11 Μαρτίου, είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο της Πιαλέ Πασά ως Υπουργός Συγκοινωνιών και επιθεώρησε τις εργασίες μαζί με τις τοπικές Αρχές. 

































newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com