Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Ολοκληρώθηκε το Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών στο ΠΚΕΕΥΕ...




Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς.
Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών. (ΓΕΕΘΑ)
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά αντικείμενα που αφορούν στις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης ενώ πραγματοποίησαν και πρακτική εφαρμογή, με την συμμετοχή τους στην άσκηση «BLUE SHIELD 2014», στο πλαίσιο της οποίας εκπαιδεύτηκαν σε ασκήσεις πεδίου.
Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών. (ΓΕΕΘΑ)
Το Σχολείο, διάρκειας δύο εβδομάδων, παρακολούθησαν 32 εκπαιδευόμενοι (Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολιτικό προσωπικό) από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Τουρκία και το Τρινιντάντ & Τομπάκο.
Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών. (ΓΕΕΘΑ)
Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com