Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Ερντογάν μας καλεί να καταρρίπτουμε τα μαχητικά του στο Αιγαίο!!!


O Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα “καουμποϊλίκια” του. Δικαιολογώντας την κατάρριψη του αεροσκάφους της Συρίας από F - 16 της τουρκικής ΠΑ είπε ότι αυτή έγινε γιατί το αροσκάφος της Συρίας παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας

“Γιατί αν παραβιάσεις τον εναέριο χώρο μου, θα δεχτείς ισχυρό πλήγμα ύστερα από αυτό", είπε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη βορειοδυτική Τουρκία ενόψει των δημοτικών εκλογών της 30ης Μαρτίου.

Πολύ σωστά τα είπε ο κ. Ερντογάν κι ας αρχειοθετήσουμε την δηλωσή του. Ίσως κάποτε και η Ελλάδα πράξει αυτό που πρεσβεύει ο Τούρκος πρωθυπουργός: Παραβίασες των εναέριο χώρο μου σε καταρρίπτω. Και η αεροπορία του το κάνει κάθε μέρα. Όχι απλά παραβιάζει τον εναέριο χώρο του Αιγαίου αλλά κάνει "πρόβες πολέμου" με την χρήση αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου και άλλων μέσων.

Δεν το πράξαμε όταν το 1974 άρχισε αυτό το “παραμύθι” και απο το οι “Ουρανοί είναι δικοί μας” ,φθάσαμε στο …δόγμα της στρατηγικής ψυχραιμίας που επί της ουσίας μας οδήγησε να πετάμε στο μισό Αιγαίο κι ας μην το παραδέχεται κανείς. Στα χρόνια που μεσολάβησαν γινόμασταν όλο και πιο αδυναμοι μέχρι που φθάσαμε στην οικονομική καταστροφή με όποιες επιπτώσεις και στην Άμυνα.

Δεν πρόκειται βεβαίως να αρχίσουμε τώρα τις καταρρίψεις. Πολύ αργά . Ωστόσο η δήλωση του παντελώς πανικόβλητου πλέον Ερντογάν πρέπει να αξιοποιείται διαρκώς.




































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com