Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οι αποστρατείες που προκάλεσαν τρικυμμία στο ΠΝ ...



Η απόφαση για αποστρατεία των δύο αξιωματικών του ΠΝ Κονιδάρη και Βουραζέλη προκάλεσε τριγμούς στο ΠΝ. Από την αποφοίτησή τους ακόμη είχαν ξεχωρίσει.

Ο κ.Κονιδάρης αρχηγός της τάξης του 82, νούμερο δύο στην ίδια τάξη της ΣΝΔ ο κ.Βουραζέλης. Κι αν αυτό δεν αρκεί, γιατί έχουν υπάρξει και πρώτοι στην Σχολή που δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στα βιογραφικά τους να κάνει συγκρίσεις με άλλους και να καταλάβει γιατί προκλήθηκε έκπληξη από την απόφαση αποστρατείας τους.
 
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι γίνεται προσπάθεια  να “σβηστεί” η περίοδος του Κοσμά Χρηστίδη στο ΓΕΝ . Δεν είναι μόνο η αποστρατεία των δύο αξιωματικών . Είναι και το γενικότερο κλίμα που υπάρχει για πολλά πρόσωπα στο ΠΝ τα οποία είχαν ρόλο και θέση επί Χρηστίδη, όχι απαραίτητα επειδή το επιδίωξαν αλλά επειδή ο ναύαρχος τους είχε αναθέσει καθήκοντα. Και αυτοί οι κάποιοι που έχουν την "γομολάστιχα" όπως φαίνεται δεν βρίσκονται μόνο εντός ΓΕΝ. Βρίσκονται και σε άλλα Γενικά Επιτελεία, που είχαν ενοχληθεί με το “θράσος” του Χρηστίδη να μιλήσει δημόσια φορώντας τη Στολή του Α/ΓΕΝ και στην συνέχεια με την τόλμη αξιωματικών του ΠΝ να λένε την γνώμη τους εγγράφως για επιχειρησιακά θέματα της αρμοδιότητάς τους. Ο ένας από τους δύο ικανότατους αξιωματικούς που αποστρατεύθηκαν χθες , είχαν “μπει στο στόχαστρο” για αποστρατεία από τις περυσινές κρίσεις.





















οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com