Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Ποιοι μοιράζουν...θέσεις και μεταθέσεις σε διάδρομο Γενικού Επιτλείου; Έξαλλος ο ΥΕΘΑ ...Υπαρχηγός Γενικού Επιτελείου παρέα με τον επίδοξο κλαδάρχη για τα θέματα προσωπικού κυκλοφορούν στους διαδρόμους του επιτελείου και μοιράζουν θέσεις και τοποθετήσεις. Επειδή επαναλαμβάνουμε ο “κλαδάρχης” είναι …επίδοξος και δεν έχει “κλειδώσει” η τοποθέτησή του καλό θα είναι να τηρηθούν τα προσχήματα μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του. Η οποία απ΄ ότι μαθαίνουμε ενδέχεται να μην τον οδηγήσει στον Β΄ Κλάδο που επιθυμεί. Γιατί τα “σούρτα - φέρτα” και το …μοίρασμα θέσεων έχει φθάσει στ΄ αυτιά του του Αβραμόπουλου ο οποίος είναι απλά έξαλλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr