Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: Οι Ρώσοι έχουν υπό "πλήρη λειτουργική κατοχή" την Κριμαία ...




Την εκτίμηση ότι η Ρωσία έχει προχωρήσει σε πλήρη λειτουργική κατοχή της χερσονήσου της Κριμαίας εξέφραζαν αργά το βράδυ της Κυριακής αμερικανοί αξιωματούχοι όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.
Η εκτίμηση των ίδιων αξιωματούχων ήταν ότι στην περιοχή βρίσκεται δύναμη περίπου 6.000 στρατιωτών οι οποίοι έθεσαν με "απίστευτα επαγγελματικό και σίγουρα προσχεδιασμένο τρόπο, υπό τον έλεγχό τους την περιοχή".
Παράλληλα τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είχε συνομιλία με τη γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, στην οποία, όπως αναφέρεται, υπογράμμισε την "έλλειψη νομιμότητας" της παρέμβασης της Ρωσίας στην περιοχή. 







































efencene

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com