Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η προφητεία του Πατροκοσμά πριν 250 χρόνια για τον πόλεμο της Ουκρανίας ...




Πριν από 250 χρόνια ο Πατροκοσμάς είχε μιλήσει για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Και είχε τονίσει πως τα αποτελέσματα ενός τέτοιου πολέμου θα είναι καταστροφικά.

"Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε" έλεγε ο Πατροκοσμάς. 

Η ερμηνεία της προφητείας σχετίζεται με την έναρξη του πολέμου από το νότο ή από τον βορά. Μέχρι στιγμής, ο πόλεμος κατά Πατροκοσμά, έχει πιαστεί πολλές φορές από χαμηλά, όπως στην περίπτωση της Λιβύης ή της Συρίας. Από σήμερα ωστόσο είναι η πρώτη φορά που πιάνεται από ψηλά, με τη Ρωσία να αποκτά στρατηγικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Με βάση την προφητεία, ο κίνδυνος απειλής για μια Παγκόσμια σύραξη, με εχθρό της Δύσης τη Ρωσία, είναι περισσότερο άμεσος από ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com