Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Κέντρο εκπαίδευσης πιλότων ύψους 43 εκατ. ευρώ στήνουν οι Σκοπιανοί: Τα “γεράκια” ή οι Τούρκοι οι χορηγοί ;




Το κέντρο εκπαίδευσης πιλότων ελικοπτέρων των Σκοπίων εισέρχεται, σήμερα, στο στάδιο της πλήρους λειτουργίας και είναι έτοιμο να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες  στους κρατικούς θεσμούς καθώς και σε όλους τους ξένους εταίρους που δείχνουν ενδιαφέρον.Αυτό επισημάνθηκε από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, που σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου εκπαίδευσης πιλότων.
Το σχέδιο ανέρχεται στο κόστος των 43 εκατ. ευρώ και άρχισε η προετοιμασία του από το 2010.
Το Κέντρο θα παρέχει συνεχή εκπαίδευση των υποψηφίων που έχουν προσληφθεί για πιλότοι. Τα Σκόπια θα απορροφήσουν τους πιλότους για τις ανάγκες των ιδρυμάτων στην Άμυνα, την Ασφάλεια και τις μονάδες διαχείρισης κρίσεων.
«Στο πλαίσιο της αεροπορίας χρειαζόμαστε 52 πιλότους και μηχανικούς για την επισκευή των ελικοπτέρων. Η συμβολή στην αποστολή «Althea» της ΕΕ στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ήταν μια πρόκληση για το στρατό και οι μελλοντικές απαιτήσεις της συνεισφοράς μας συνεχώς ανεβαίνουν», δήλωσε ο σκοπιανός υπουργός Άμυνας Ταλάτ Τζαφέρι στην επίσημη τελετή, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com