Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΚΡΙΣΕΙΣ: Ήττα για τους "μπαρμπάδες από Κορώνη" σε κρίσεις αξιωματικών ...




Μια μικρή αλλά σημαντική νίκη κατά των “μπαρμπάδων από Κορώνη” επιτεύχθηκε στο ΥΠΕΘΑ. Υπήρξαν πιέσεις τρομερές για την προαγωγή αξιωματικού . Τόσο μεγάλες ήταν οι πιέσεις που χθες επιτροπή κρίσεων συνεδρίαζε και …διαβουλεύονταν όλη μέρα!

Έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση ΥΕΘΑ , για να δοθεί λύση και να γίνουν οι κρίσεις χωρίς παράδοξες “προσπεράσεις” και “αποκεφαλισμούς”. Η προσπάθεια πολιτικού παράγοντα να επιβάλλει την θέλησή του δεν πέρασε και αυτό είναι κάτι.

Λυπηρό είναι το γεγονός ότι αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει οι Αρχηγοί ,το έκανε ο ΥΕΘΑ κι αυτό γιατί “είναι στα μαχαίρια” με τον πολιτικό παράγοντα που ήθελε να περάσει το δικό του. 

Κατά τ΄ άλλα; Όπως μας επισημαίνει αναγνώστης:


“Οι ανώτατοι στο ΓΕΣ αυξήθηκαν ραγδαία με τις πρόσφατες κρίσεις, δεν χωράνε ούτε σε ένα λεωφορείο πια των 40 θέσεων !!!
2.5 εκατ. φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους και αυτοί αύξησαν το ετήσιο μισθολογικό κόστος κατά χιλιάδες ευρώ στις ΕΔ από τις πρόσφατες κρίσεις !!!

Μάλλον με τις πρόσφατες κρίσεις στις ΕΔ, δόθηκε το μήνυμα της κυβέρνησης ότι, έρχεται η έξοδος από την οικονομική κρίση !!!”



































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com