Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Έβαλαν τη “χατζάρα” στο θηκάρι και έκαναν -για μια φορά έστω – κανονικές κρίσεις ...






Όταν θέλουν βάζουν τη …χατζάρα στο θηκάρι! Για την ακρίβεια όταν πιέζονται και πέφτει εγκαίρως κράξιμο. Δεν πέρασε η “προσπέραση με χίλια” αξιωματικού τον οποίο το σύστημα Βενιζέλου ήθελε οπωσδήποτε να τον προάγει “αποκεφαλίζοντας” πέντε συναδέλφους του πάνω απ΄ αυτόν.
Ακόμη και οι Αρχηγοί είχαν μπει στο παιχνίδι θέλοντας να μην στεναχωρήσουν προφανώς τον αντιπρόεδρο. Ήταν όμως τόσο τραβηγμένη η υπόθεση και τόσοι πολλοί οι αποκεφαλισμοι που οι αξιωματικοί της επιτροπής που είχαν την ευθύνη των κρίσεων δεν μπορούσαν να έχουν τόσο…αίμα στα χέρια τους. Όλη μέρα γινόταν παιχνίδι και μέχρι και από το Κατάρ έπεσαν τηλεφωνήματα από τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ για να μάθουν τι γίνεται.
Κάπου εκεί επενέβη λένε ο Αβραμόπουλος ο οποίος όχι μόνο επειδή είναι στα μαχαίρια με τον Βενιζέλο αλλά και επειδή κατάλαβε ότι θα γινόταν σκάνδαλο έδωσε εντολή να σταματήσει η φαρσοκωμωδία. Την πλήρωσε έτσι και δικός του αξιωματικός που ήταν έτοιμος για προαγωγή. Παράπλευρη απώλεια.














http://armynews.gr/?p=18889

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com