Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Προσωπική επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο .....




Επίθεση, πρακτικά αναίτια από τον στενό συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου Δημήτρη Καρύδη κατά του γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκου μέσω ιστοσελίδων.  Ο Δ. Καρύδης ούτε λίγο ούτε πολύ περιέγραψε ως «ήττα» των «ακροδεξιών πρακτικών» την «απόσυρση της απόσυρσης» αναφερόμενος στην τροπολογία του άρθρου 19 του μεταναστευτικοί κώδικα.  
«Σήμερα στη Βουλή ηττήθηκαν οι ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές του κ. Μπαλτάκου»έγραψε χαρακτηριστικά το δεξί χέρι του Ε. Βενιζέλου.
Προφανώς δεν το αντιλαμβάνεται ο στενός συνεργάτης του Ε. Βενιζέλου, αλλά ευτυχώς το μόνο που ηττήθηκε ήταν το ΠΑΣΟΚ καθώς ήταν το ίδιο αυτό κόμμα που είχε ουσιαστικά «λυσσάξει» να περάσει το ευεργετικό για τους λαθρομετανάστες άρθρο 19 στο σύνολό του το οποίο όμως και προς μεγάλη του απογοήτευση αποσύρθηκε και δεν πρόκειται να κατατεθεί εάν σε αυτό δεν θα περιλαμβάνεται και η απαραίτητη τροπολογία.
Την επόμενη φορά θα ήταν καλύτερο και πριν ανεβάσει αναίτια τους τόνους εντός του κυβερνητικού συνασπισμού να κατανοεί ολόκληρη την "εικόνα" πριν επιχειρήσει να σχολιάσει με κακοήθεις χαρακτηρισμούς ένα κυβερνητικό στέλεχος.









































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com