Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Ταξίαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή στην 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχίας στην Κοζάνη ...



Με απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, που συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα, ο μέχρι πρότινος διοικητής του 15ου Συντάγματος Πεζικού ”XV ΜΠ” , που εδρεύει στο νομό Kαστοριάς Ταξίαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης, μετατίθεται στην Κοζάνη, όπου θα αναλάβει τη διοίκηση της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, ακολουθώντας, φυσικά, τις επιταγές που ορίζει το καθεστώς των μετακινήσεων των ανώτατων αξιωματικών του στρατού μας, ενώ τη θέση του διοικητή του 15ου Συντάγματος Πεζικού ”XV ΜΠ” αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διοικητής του 574 Μ.Τ.Π. Α/νχης Πεζικού κ. Ζαχαρίας Ψύρρας.
Φωτογραφίες  από την τελετή παράδοσης παραλαβής του 5ου Συντάγματος Πεζικού στο Άργος Ορεστικό


- See more at: http://www.kozan.gr/?p=151120#sthash.uNWNMe57.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com