Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ταξίδι Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ ξανά - Γιατί πάει και τι σχέση έχει με τις κρίσεις Αρχηγών ...



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ταξιδεύει πάλι για τις ΗΠΑ ,τις οποίες επισκέπτεται όλο και πιο συχνά . Το ταξίδι του θα γίνει στο διάτστημα μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου ,ανάμεσα σε δύο διήμερες επισκέψεις στις Βρυξέλλες. Η μία για την Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του NATO στις 25-26 Φεβρουαρίου και η δεύτερη για την Σύνοδο Υπουργών της ΕΕ στις 3 Μαρτίου. Το ταξίδι στις ΗΠΑ γίνεται με αφορμή πρόσκληση για να μιλήσει ο Αβραμόπουλος σε αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Το υπουργικό πρόγραμμα δείχνει οτι μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου ο Αβραμόπουλος πρέπει να έχει αποφασίσει οριστικά για τις κρίσεις των Αρχηγών ,να έχει ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους και να έχει υπογράψει για να προχωρήσουν κανονικά οι κρίσεις του Μαρτίου.

Τα προγνωστικά που πάντα ενδιαφέρουν; Ο Αβραμοπουλος μέχρι στιγμής πάει κόντρα σ΄ όλο το επιτελείο του διατηρεί τον Κωσταράκο και αλλάζει Τσέλιο Τουρνά με Μανωλά Βαϊτση αντίστοιχα.




















onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com