Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η “απόδραση” του Αβραμόπουλου! Που πάει τι λένε ότι θέλει να αποφύγει ...




Στην “ασφάλεια” των Βρυξελλών και των ΗΠΑ ετοιμάζεται να “αποδράσει” ο Αβραμόπουλος, αφού βάλει “τζίφρα” για τις κρίσεις αρχηγών. Ο υπουργός Άμυνας ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 26 Φλεβάρη,από εκεί πετά για ΗΠΑ όχι για επίσημη επίσκεψη αλλά για να μιλήσει σε φοιτητές πανεπιστημίου και μετά πάλι Βρυξελλες για Σύνοδο υπουργών Άμυνας ΕΕ. Γιατί λέμε για …απόδραση;
Γιατί κάποιοι στο Πεντάγωνο δεν αποκλείουν ακόμη και τώρα εκπλήξεις στις κρίσεις αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Τα δεδομένα κάθε μέρα αλλάζουν και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της στον υπόγειο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη . Ακόμη και το ταξίδι του Α/ΓΕΕΘΑ στο Παρίσι που προέκυψε τριήμερο ενώ θα μπορούσε λένε οι “πολέμιοί” του να είναι μονοήμερο έχει πέσει στο τραπέζι των επιχειρημάτων όσων επιμένουν στην αποστρατεία του. Και είναι συντριπτική η πλειοψηφία που έχουν. Για την αποτελεσματικότητά τους θα δούμε.
Το μακρύ ταξίδι Αβραμόπουλου λένε λοιπόν ότι μπορεί να είναι πολύ “βολικό” για να αποφύγει τις γκρίνιες που ανεξαρτήτως αποφάσεων θα προκύψει από τους δυσαρεστημένους των κρίσεων.











http://armynews.gr/?p=16044

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com