Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...Βουλή: Αίτημα άρσης ασυλίας κατά Στ. Μπούκουρα για παράβαση ΚΟΚ!!!!



Η Βουλή θα αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής Ευστάθιου Μπούκουρα, καθώς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε σχετική αίτημα μαζί με τη σχετική δικογραφία.
 
Η Εισαγγελία της Κορίνθου διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτημα για άρση ή μη της ασυλίας του κ. Μπούκουρα, προκειμένου να δικαστεί για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και παρακώλυση των συγκοινωνιών (σύμφωνα με το άρθρο 292 του Ποινικού Κώδικα).
 
Με τη σειρά της η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε το αίτημα στη Βουλή.
 
Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κ. Μπούκουρας στις 18 Νοεμβρίου 2012 μαζί  με δέκα ακόμη μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, τα οποία φορούσαν τις γνωστές μαύρες μπλούζες, κατέλαβαν το οδόστρωμα  της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών στο ύψος των διοδίων του Ζευγολατιού.
 
Στη συνέχεια ο βουλευτής μαζί με τα άλλα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και παρότρυναν τους οδηγούς να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν διόδια.
 
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com