Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σε συναγερμό οι αρχές μετά από πληροφορίες για αγορά ρουκετοβόλου από τρομοκράτες ...





Σε «κόκκινο συναγερμό» για την αποτροπή ενδεχόμενης επίθεσης έχουν τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές. O λόγος είναι ότι έχουν πληροφορηθεί πως τρομοκράτες αγόρασαν ρουκετοβόλο από κυκλώματα εμπορίας όπλων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η Φεβρουαρίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός σε ένα ασημί Opel Astra το οποίο ήταν σταθμευμένο στο Παλαιό Φάληρο.
Τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους οι άγνωστοι ιδιοκτήτες του οχήματος ήταν τέσσερα βλήματα RPG, τέσσερις προωθητικοί μηχανισμοί, ένας εκτοξευτήρας RPG, τέσσερις αμυντικές χειροβομβίδες F1 με πυροκροτητές, τρία καλάσνικοφ και επτά γεμιστήρες, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση.









http://www.makeleio.gr/?p=64081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com